SPLOŠNI POGOJI

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine določajo pogoje nakupa ter prodaje izdelkov, ki jo izvaja podjetje E-specialisti, d.o.o.

Splošni pogoji poslovanja so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in mednarodnimi kodeksi e-poslovanja. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.
 
KOMPATIBILNI IZDELKI

Podjetje E-specialisti d.o.o. ne odgovarja za morebitne finančne izpade ali okvare strojev/tiskalnikov, ter drugih delov na strojih zaradi uporabe neoriginalnega/kompatibilnega/obnovljenega potrošnega materiala.

Kompatibilni potrošni material ne proizvaja proizvajalec stroja/tiskalnika. Vse znamke, nazivi proizvoda in OEM številke so oznake in last določenih podjetij is se uporabljajo samo kot referenca.

CENE IZDELKOV
 
Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.  Pridržujemo si pravico do sprememb cen, če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov). Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Cene izdelkov veljajo le za internetno prodajo in se lahko razlikujejo od cen v poslovalnicah podjetja.
V primeru, da se cena artikla tekom obdelave naročila spremeni, bo ponudnik kupca o tem obvestil. Ponudnik bo po svojih najboljših močeh skušal v vsakem primeru kupcu zagotoviti nižjo ceno oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.
 
PREVZEM BLAGA
 
Kupec se zaveže, da naročeno blago prevzame v roku pri dostavljalcu oz na pošti. V nasprotnem primeru bomo zahtevali dodatno poplačilo vseh dodatnih stroškov vračila. Neplačane račune bomo prijavili na pristojni urad.
 
ODVEZA ODGOVORNOSTI
 
Vse cene in roki dobave so veljavni šele, ko jih potrdi podjetje.
Spletna trgovina e-kartuse.si deluje po načelu kataloške prodaje. Podatki o dobavi so ustvarjeni na podlagi informacij s strani dobaviteljev izdelkov in so informativne narave. V primeru odstopanja od cene in dobavljivosti artiklov, bomo kupca nemudoma obvestili in ponudili primerno rešitev.
 
Podjetje ne odgovarja za morebitne napake v besedilu. Pridržujemo si pravico do spremembe cen. Vse slike izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo dejanskih lastnosti izdelkov.
 
Spletna trgovina e-kartuse.si